Csirkemell zöldségekkel

SÁRGA CÉKLA, CSIRKEMELL, UBORKA, SARKANTYÚKA VIRÁGA ÉS LEVELE.
A sárga céklának a 2/3 részét serpenyőben meggrilleztem, az 1/3 részét nyersen vékony csíkokra vágtam, mert nyersen még finomabb, és sokkal, de sokkal egészségesebb.
A nyers zöldségek azért zseniálisak, mert tartalmazzák az emésztésükhöz szükséges enzimeket, és nem a saját készletünket kell erre használnunk, ami sajnos véges.
A csirkemellett szintén olivaolajon, fokhagymán megpirítottam, és csak só és bors került rá.
A kigyóuborkát mellétekertem a levesessége miatt.
A sarkantyúka nagyon finom ehető virág. Fűszeres, borsos íze van, a levele és a virága is fogyasztható.
( A veteményben a paradicsomot, a krumplit megvédi a kártevőktől. Rendkívül igénytelen, de annál szebb és finomabb kis növény.)
Jó étvágyat Kívánok.