Illatok a gasztronómiában

Illóolajok a gasztronómiában!"
Esszenciális alkotás:
Erősítő krumplileves
Nyersanyagok:
- BEWIT Majoránna illóolaj
- 15 ml BEWIT Napraforgóolaj
- 2 evőkanál olaj
- 250 g burgonya
- 1 nagy hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 teáskanál curry
- 1/2 teáskanál őrölt kömény
- 1 liter zöldségleves
- 120 g fagyasztott borsósóbors1
- 5 ml-es pipettával ellátott üvegpalack
Elkészítése:
A burgonyát, a hagymát és a fokhagymát a felhevített olajon, alacsonyabb hőmérsékleten kb. 5 percig pirítjuk. Időnként megkeverjük. Hozzáadjuk az őrölt fűszereket és további 1 percig pirítjuk. Hozzáadjuk a zöldséglevet és felforraljuk. 20 percig főzzük. Hozzáadjuk a borsót és főzzük további 5 percig. A végén készítsük elő az ízesítő olajat, amit a következő főzésnél is felhasználunk. Öntsél 15 ml napraforgóolajat az üvegbe. Mártsd meg benne egy BEWIT majoránna illóolajjal átitatott fogpiszkálót. Most már kész az ízesített olaj, amit ízlés szerint cseppenként hozzáadhat a leveshez.
BEWIT Majoránna ELŐNYEI
Mélyen nyugtat és ellazít Elősegíti az érzékiséget Regenerál
illata: friss, meleg, gyógynövény, kámfor, édesen fűszeres
Használat: inhaláció, fürdő, ételízesítés
Fedezd fel a BEWIT Marjoránna illatos gyógynövény egyediségét, amely a szeretet és a boldogság szimbóluma.
Simogat, regenerál és elkápráztat a konyhában is.