Illatok a gasztronómiában

2023.07.12

Illóolajok a gasztronómiában!"

Esszenciális alkotás:

Erősítő krumplileves

Nyersanyagok: 

  • BEWIT Majoránna illóolaj
  • 15 ml BEWIT Napraforgóolaj
  • 2 evőkanál olaj
  • 250 g burgonya
  • 1 nagy hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 teáskanál curry
  • 1/2 teáskanál őrölt kömény
  • 1 liter zöldségleves
  • 120 g fagyasztott borsósóbors1
  • 5 ml-es pipettával ellátott üvegpalack

Elkészítése:

A burgonyát, a hagymát és a fokhagymát a felhevített olajon, alacsonyabb hőmérsékleten kb. 5 percig pirítjuk. Időnként megkeverjük. Hozzáadjuk az őrölt fűszereket és további 1 percig pirítjuk. Hozzáadjuk a zöldséglevet és felforraljuk. 20 percig főzzük. Hozzáadjuk a borsót és főzzük további 5 percig. A végén készítsük elő az ízesítő olajat, amit a következő főzésnél is felhasználunk. Öntsél 15 ml napraforgóolajat az üvegbe. Mártsd meg benne egy BEWIT majoránna illóolajjal átitatott fogpiszkálót. Most már kész az ízesített olaj, amit ízlés szerint cseppenként hozzáadhat a leveshez. 

BEWIT Majoránna ELŐNYEI 

Mélyen nyugtat és ellazít Elősegíti az érzékiséget  Regenerál 

illata: friss, meleg, gyógynövény, kámfor, édesen fűszeres

Használat: inhaláció, fürdő, ételízesítés

Fedezd fel a BEWIT Marjoránna illatos gyógynövény egyediségét, amely a szeretet és a boldogság szimbóluma. 

Simogat, regenerál és elkápráztat a konyhában is.

Valentovics Réka
Minden jog fenntartva 2023
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el